Salata de vinete

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un kg de vinete
  • 50 ml ulei de masline
  • cateva picaturi de lamaie sau otet
  • 1 ceapa mare
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Coaceti vinetele pe o tabla incinsa, rasucindu-le astfel incat sa se coaca bine pe toate partile, curatati-le de coaja, iar dupa ce se racesc un pic lasati-le la scurs pentru 2-3 ore. Tocati vinetele pe un fund de lemn, adaugati treptat uleiul si picaturile de lamaie iar la final amestecati cu ceapa maruntita si se serveste rece si cu rosii sau ardei copti.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise