Salata de vinete

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 vinete - o ceapa mare taiata - ulei - sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Vinetele se spala si se pun la copt pe o tabla speciala. Se lasa sa se raceasca. Vinetele curatate de coaja se bat apoi bine, punandu-se intr-un castron. Se toarna deasupra uleiul, si se adauga condimentele (sarea, piperul). Se amesteca bine, pana se omogenizeaza precum o crema. Ceapa se taie marunt si fie se amesteca in compozitie,

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise