SALATA DE VINETE

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 vinete potrivite
  • 1 ceapa mica
  • ulei de masline
  • 1 galbenus crus
  • sare
  • zeama de la o lamaie.

Mod de preparare

Se spala vinetele, se sterg si se coc. Dupa ce au fost coapte se curata de coaja si se lasa la scurs apoi se toaca marunt pe un fund de lemn sau se mixeaza.

Se adauga galbenusul, uleiul, sarea, zeama de lamaie si se amesteca , omogenizandu-se bine cu o lingura de lemn sau cu ajutorul mixerului. Se adauga ceapa tocata marunt.

Se orneaza dupa preferinta si se consuma ca aperitiv alaturi de alte preparate.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise