Salata de vinete

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 vinete mari
  • 1 ceapa
  • 150 ml ulei
  • sare
  • alte legume pentru decor

Mod de preparare

Se coc vinetele pe aragaz direct pe ochiuri.

Dupa ce s-au racit se curata de coaja.

Se aseaza cate o vanata pe un fund de lemn si se toaca cu un cutit sau tocator pana nu mai raman ate.

Compozitia rezultata se pune intr-un bol, se adauga sare si ulei si se amesteca pana se omogenizeaza.

Ceapa se taie marunt si se amesteca cu salata.

La final se face decorul dupa preferinte.

Am atasat 2 poze cu exemple de decor.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise