Salata de vinete

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 vinete mari
  • 1 ceapa
  • 150 ml ulei
  • sare
  • alte legume pentru decor

Mod de preparare

Se coc vinetele pe aragaz direct pe ochiuri.

Dupa ce s-au racit se curata de coaja.

Se aseaza cate o vanata pe un fund de lemn si se toaca cu un cutit sau tocator pana nu mai raman ate.

Compozitia rezultata se pune intr-un bol, se adauga sare si ulei si se amesteca pana se omogenizeaza.

Ceapa se taie marunt si se amesteca cu salata.

La final se face decorul dupa preferinte.

Am atasat 2 poze cu exemple de decor.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise