Salata de vinete

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 vinete gata copate
  • 2 galbenusuri de ou
  • 1 lingurita mustar
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Eu am folosit vinete ce am pus pe iarna din congelator, aproximativ 2 vinete copate.Le-am lasat sa se dezghete si sa se scurga de apa, apoi le-am preparat astfel :

- Vinetele le-am facut cu blendarul pana au devenit ca o spuma.

- Din 2 galbenusuri de ou,o lingurita de mustar si ulei am facut maioneza, se face in functie de cate vinete avem.

- Am amestecat vinetele cu maioneza, am adaugat sare si piper dupa gust.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise