Salata de Vinete

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 vinete mari
  • o ceapa mare
  • 1cana ulei
  • 2 oua
  • sare
  • 1jumatate de lamaie

Mod de preparare

Se coc vinetele pe o tava(eu le a copt pe gratar unde a pus o tabla)dupa ce s-au copt se pun sub jet de apa rece si se decojesc.apoi le taiem cu cutitul de lemn iar apoi le pune intrun bol unde pune ulei si le freca(eu a folosit mixerul)dupa care dam prin razatoare cu partea mare ceapa si o punem si pe ia in bol lua cele doua oua si le spargem si le punem cu totul in bol peste vinete .Stoarcem jumatate de lamaie peste vinete si pune sarea apoi le freca bine

Pofta Buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise