Salata de vinete cu ceapa rosie

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 vinete mai mari
  • 2 cepe rosii
  • sare
  • 100 ml ulei

Mod de preparare

Vinetele se coc, se curata de coaja, se spala si se scurg de zeama. Ceapa se curata si taie marunt. Se toaca vinetele cu un cutit din lemn si se pun apoi intr-un bol in care am pus uleiul si sarea. Se amesteca bine pana se ogenizeaza, se adauga ceapa.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise