Salata de vinete cu piept de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr vinete
  • 2 cepe mari
  • 3 oua
  • 1/2 lamaie
  • 500 ml ulei
  • sare
  • 1 catel usturoi
  • 1 piept de pui

Mod de preparare

Vinetele se coc,se curata si toaca.Din cele 2 oua fierte,1 ou crud,ulei si sucul de lamaie se face o maioneza.Pieptul de pui se fierbe si se toaca marunt marunt.De asemenea se toaca marunt si ceapa si usturoiul.

Vinetele se amesteca cu maioneza,ceapa,usturoiul,pieptul de pui si se potriveste de sare.

Se da la rece,ornata cu maslinute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise