Salata de vinete cu pui

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg vinete
  • 2 cepe
  • 2-3 oua
  • 1/2 lamaie
  • 500ml ulei
  • sare
  • 1 catel usturoi
  • 1 piept pui
  • masline ptr. ornat

Mod de preparare

Vinetele se coc,se curata si se toaca.Din 2 oua fierte si unul crud,uleiul si sucul de lamaie se face o maioneza.Pieptul se fierbe,si se marunteste foarte bine.Ceapa si usturoiul se toaca.Vinetele tocate se amesteca cu maioneza,ceapa,pieptul si sarea.Se aranjeaza salata intr-un bol si se orneaza cu masline.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise