Salata de vinete cu rosii

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • # 3 vinete mari
  • # 2 rosii mari, carnoase
  • # 4 catei de usturoi
  • # ulei de masline
  • # sare
  • # piper

Mod de preparare

1. Coci vinetele, direct pe flacara, dupa care le cureti fierbinti si le lasi la scurs intr-o strecuratoare din plastic.

2. Coci rosiile, apoi le cureti, cat mai calde.

3. Pisezi usturoiul, dupa care toci si vinetele, si rosiile cu un satar din lemn. Le amesteci intre ele si cu usturoiul pisat.

4. Adaugi ulei, ca la maioneza, frecand continuu, pana devine o crema.

5. Sarezi, piperezi dupa gust.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise