Salata de vinete cu rosii

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • # 3 vinete mari
  • # 2 rosii mari, carnoase
  • # 4 catei de usturoi
  • # ulei de masline
  • # sare
  • # piper

Mod de preparare

1. Coci vinetele, direct pe flacara, dupa care le cureti fierbinti si le lasi la scurs intr-o strecuratoare din plastic.

2. Coci rosiile, apoi le cureti, cat mai calde.

3. Pisezi usturoiul, dupa care toci si vinetele, si rosiile cu un satar din lemn. Le amesteci intre ele si cu usturoiul pisat.

4. Adaugi ulei, ca la maioneza, frecand continuu, pana devine o crema.

5. Sarezi, piperezi dupa gust.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise