Salata de vinete cu sardele

Timp pregatire
300 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 vinete
  • 2 fileuri de sardele afumate
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ceapa mijlocie
  • 50 ml ulei masline

Mod de preparare

Vinetele se spala, se inteapa cu furculita si se invelesc in folie de aluminiu, apoi se dau la cuptor 1 ora. Se taie vinetele coapte in doua, pe lung, si se scobesc cu lingura. Se paseaza impreuna cu ceapa, usturoiul si pestele afumat. Se inglobeaza apoi uleiul si se potriveste de sare.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise