Salata de vinete (specific arab)

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -2 vinete
  • -5-6 linguri \"tahini\";pasta de susan
  • -2-3 linguri iaurt
  • -2-3 catei usturoi batuti
  • -cca 2 linguri zeama de lamiie
  • -sare
  • -putin ulei de masline si putina menta uscata,pt devcor

Mod de preparare

Vinetele se coc,se curata,se toaca marunt,ca si pt salata de vinete romaneasca(eventual putin mai mare).

Dupa aceea, se pun ingredientele amintite,peste;se amesteca bine;se potriveste de sare si lamiie.Se pune intr-o farfurie;se orneaza cu ulei de masline si menta uscata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise