Salata de vinete (specific arab)

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -2 vinete
  • -5-6 linguri \"tahini\";pasta de susan
  • -2-3 linguri iaurt
  • -2-3 catei usturoi batuti
  • -cca 2 linguri zeama de lamiie
  • -sare
  • -putin ulei de masline si putina menta uscata,pt devcor

Mod de preparare

Vinetele se coc,se curata,se toaca marunt,ca si pt salata de vinete romaneasca(eventual putin mai mare).

Dupa aceea, se pun ingredientele amintite,peste;se amesteca bine;se potriveste de sare si lamiie.Se pune intr-o farfurie;se orneaza cu ulei de masline si menta uscata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise