Salata Dijon

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 salata verde
  • 50 g seminte de migdale
  • 200 g brocoli
  • 50 g masline verzi
  • 150 g mustar dijon
  • 200 g iaurt
  • 10 g boia de ardei dulce
  • 1 ceapa
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se taie broccoli buchetele si se da un clocot in apa cu sare, salata verde se spala in apa rece;

Se rumenesc usor semintele de migdale intr-o tigaie din teflon, apoi se lasa la racit;

Se taie ceapa la feliator in forma de inele;

Se pune iaurtul intr-un vas, adaugam 2 linguri de mustar dijon, sarea, piperul, boiaua de ardei, se amesteca pana se obtine un dresing

omogen;

Pe o farfurie intinsa se aranjeaza salata verde, iar peste salata se aseaza buchetelele de brocolli, maslinele verzi, semintele de migdale, se adauga sosul dresing, iar peste se orneaza cu inele de ceapa.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise