Salata din carne de pasare

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g carne de pasare fiarta
  • 1 kg cartofi fierti in coaja
  • 2 mere
  • 2 teline mijlocii
  • 2 oua fierte
  • maioneza (preparata din: 1 ou, 150 ml ulei, zeama de lamaie, sare)
  • 50 g mustar
  • 1 paharel coniac
  • sare
  • piper
  • cateva frunze de salata verde

Mod de preparare

Cartofii se taie cubulete, telina se rade pe razatoarea cu gauri mari, merele se taie fideluta sau se dau tot pe razatoare, 150 g carne se taie cubulete ; se amesteca apoi totul cu mustarul, maioneza si coniacul, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Pe un platou sau intr-o salatiera se asaza frunze de salata verde peste care se pune compozitia. Dupa ce s-a netezit frumos se garniseste cu restul de carne de pasare taiata fasii si rondele de oua.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise