Salata din Covasna

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 250 g sunca presata
  • 500 g rosii
  • 200 g castraveti
  • 200 g cascaval
  • piper
  • sare
  • 500 g iaurt .

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja se curata si se taie rondele.Rosiile se spala si se taie felii,castravetii se curata de coaja si se taie felii subtiri,sunca se taie betisoare.Totul se amesteca cu iaurt,sare,piper si se toarna in bolul de salata.Se orneaza cu cascaval ras.

Se poate folosii si un dressing de ardei si verdeturi amestecat in iaurt.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise