Salata din File de cod cu legume si smantana

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de cod
  • 400 grame varza de Bruxelles
  • 1 buchet brocoli
  • 1 morcov
  • 200 grame smantana
  • 1 lingurita faina
  • 1 lingurita margarina
  • 2 lamai
  • 50 grame hrean ras
  • sare, piper
  • 1 lingura sos soia

Mod de preparare

Pestele se transeaza, se asaza intr-un vas, se adauga lamaia curatata de coaja si taiata cuburi, ½ din margarina, sare, piper, si se inabusa 7 minute. Legumele curatate, spalate (morcovul taiat cuburi mici) se fierb in putina apa timp de 10 minute, apoi se toarna sosul format din margarina topita, in care se adauga faina, apoi smantana, ½ din hrean, sare, piper, sos de soia. Pestele se fierbe impreuna cu legumele inca 10 minute. In farfurie se asaza intai acesta, apoi legumele; se decoreaza cu felii de lamaie si hrean.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise