Salata din File de cod cu legume si smantana

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de cod
  • 400 grame varza de Bruxelles
  • 1 buchet brocoli
  • 1 morcov
  • 200 grame smantana
  • 1 lingurita faina
  • 1 lingurita margarina
  • 2 lamai
  • 50 grame hrean ras
  • sare, piper
  • 1 lingura sos soia

Mod de preparare

Pestele se transeaza, se asaza intr-un vas, se adauga lamaia curatata de coaja si taiata cuburi, ½ din margarina, sare, piper, si se inabusa 7 minute. Legumele curatate, spalate (morcovul taiat cuburi mici) se fierb in putina apa timp de 10 minute, apoi se toarna sosul format din margarina topita, in care se adauga faina, apoi smantana, ½ din hrean, sare, piper, sos de soia. Pestele se fierbe impreuna cu legumele inca 10 minute. In farfurie se asaza intai acesta, apoi legumele; se decoreaza cu felii de lamaie si hrean.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise