Salata elvetiana

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g cartofi rosii fierti
  • 150 g castravete
  • 150 g telina fiarta(de data aceasta nu am folosit)
  • 1 salata verde
  • 100 g rosii
  • 100 g ardei gras rosu(eu am folosit de data aceasta ardei Kapia)
  • 80 g cascaval
  • 150 g maioneza
  • 50 g iaurt/sana
  • zeama de lamaie,dupa gust
  • sare

Mod de preparare

Se taie cubulete cartofii fierti si raciti,la fel si restul legumelor si cascavalul .Se condimenteaza cu sare si zeama de lamaie.Se amesteca maioneza cu iaurtul si se pune peste salata.Se da la rece pentru 1 ora.

De data aceasta am inlocuit maioneza cu o crema de soia (din comert)si a fost mult mai delicioasa si mai usoara aceasta salata

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise