Salata exotica de quinoa cu avocado si mango

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 75 grame pancetta;
  • - 2 linguri de quinoa expandata;
  • - 1 mango copt taiat cubulete;
  • - 1 jumatate de avocado feliata;
  • - semintele de la 1 jumatate de rodie;
  • - baby salad;
  • - 1 lime stoarsa (Optional);
  • - 1/ 2 lingurita seminte de in;
  • - 1/2 lingurita seminte de susan.

Mod de preparare

Mango si avocado se curata de coaja si se taie cubulete. Salata se spala si se sterge cu un servet. Intr-o farfurie adanca se aseaza mango taiata cubulete, avocado care se poate taia si feliute subtiri, se adauga si feliile de pancetta taiate in trei-patru bucatele, salata si la final se presara totul cu quinoa. Rodia se taie in doua si se presara cateva seminte peste salata insa cu grija sa nu stropiti totul in jur. De aceea, recomandabil ar fi sa executati procesul de indepartare a semintelor in chiuveta, intr-un bol.

Optional se poate stoarce si un lime peste salata. La final, se presara cu seminte de in si de susan.

Si surpriza: din jumatatea de avocado ramasa si inca una intreaga am facut o crema de avocado in care am adaugat si quinoa, apoi lime, chili, sare si piper. Ei? Nu va spuneam ca putem face o sumedenie de combinatii cu quinoa?

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise