Salata festiva

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 portocala
  • 1 telina mica
  • 300 gr sparanghel
  • 2 salate verzi
  • sare
  • piper
  • knorr sald dressing

Mod de preparare

Portocala se curata si se taie bucatele. Telina se curata de coaja si se da prin razatoarea mare, apoi se stropeste cu lamaie. Sparanghelul se rupe in bucati de 2-3 cm si se fierbe in apa cu sare apoi se scurge si se clateste cu apa rece. Salatele se spala bine cu apa apoi se taie in bucati mari i de amesteca cu restul ingredientelor. Se adauga knorr salad dresssing pentru un plus de savoare.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise