Salata fructata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g frunze de salata
  • sucul de la 2 grapefruituri
  • 2 mere acrisoare
  • 200 g fructe de padure asortate
  • 2 fileuri piept de pui
  • 6 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • 1/2 legatura de ceapa verde
  • 1/2 legatura busuioc
  • 3 linguri otet de zmeura
  • 1 lingurita miere fluida

Mod de preparare

Carnea se prajeste in 2 linguri de ulei,la foc moale,se scoate,se condimenteaza si se lasa deoparte.

Merele se taie felii.Verdeata se toaca.

Se amesteca sucul de grefe cu restul de ulei,otet de zmeura, miere,sare si piper.

Carnea se taie felii si se serveste cu frunze de salata rupte bucati,merele acrisoare si fructele de padure.Se toarna marinata si se orneaza cu verdeata tocata(ceapa verde si busuioc).

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise