SALATA (garnitura)

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1-2 buc. de salata verde creata
  • 1 rodie coapta (potrivita)
  • o mana de stafide (puse in prealabil in apa 10-15 min.)
  • o mana de nuci uscate si taiate fin
  • 150-200 g miere
  • 2-3 linguri de otet
  • sare

Mod de preparare

Se spala salata bine,se taie cel mult in doua,se sareaza la care se adauga rodia,stafidele,nucile ,amestecindu-le. Separat se face din miere si otet un sos,la care se adauga un praf de sare.

Se serveste separat ,in boluri ,linga friptura de pui,curcam si peste.La servire se pune cantitatea dorita pe farfurie ,asezonandu-se cu sosul.Este o salata satioasa si foarte gustoasa.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise