SALATA (garnitura)

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1-2 buc. de salata verde creata
  • 1 rodie coapta (potrivita)
  • o mana de stafide (puse in prealabil in apa 10-15 min.)
  • o mana de nuci uscate si taiate fin
  • 150-200 g miere
  • 2-3 linguri de otet
  • sare

Mod de preparare

Se spala salata bine,se taie cel mult in doua,se sareaza la care se adauga rodia,stafidele,nucile ,amestecindu-le. Separat se face din miere si otet un sos,la care se adauga un praf de sare.

Se serveste separat ,in boluri ,linga friptura de pui,curcam si peste.La servire se pune cantitatea dorita pe farfurie ,asezonandu-se cu sosul.Este o salata satioasa si foarte gustoasa.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise