Salata germana

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g limba de vaca - 200 g mazare conservata - 2-3 castraveti - masline - maioneza - o lingurita ulei de masline - piper - sare

Mod de preparare

Limba se fierbe bine si se curata,mazarea se scurge bine iar casravetii cu coaja se spala.Toate ingredientele se taie pai in afara de mazare.Piperul,sarea si cu lingurita de ulei se freaca bine si se pune la salata,apoi se pune maioneza si se amesteca.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise