Salata Gourmet

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100g batog de macrou afumat
  • 1 lamaie
  • ulei
  • chimen
  • coaja rasa de lamaie
  • 200g varza acra
  • marar

Mod de preparare

Batogul de macrou afumat se curata si se taie fasii ,se asaza pe o farfurie,si se stropeste cu sucul de la o 1/2 lamaie;se presara cu piper proaspat macinat.Zeama de la cealalta jumatate de lamaie se amesteca cu ulei,chimen si putina coaja rasa de lamaie.Se amesteca cu 200g varza acra taiata fideluta.Varza se seveste alaturi de pestele afumat.Se presara cu marar si se serveste salata cu paine neagra sau de secara.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise