Salata greceasca

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 rosii
  • 1 castravete
  • 1 ceapa
  • 200 g branza feta
  • 10 masline negre
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 4 linguri ulei de masline
  • oregano
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se spala rosiile, se usuca si se taie in patru;

Se curata de coaja castravetele si se taie cubulete;

Ceapa se curata si se toaca marunt;

se pun toate legumele intr-un castron, se sareaza, se pipereaza si se amesteca cu grija;

Se adauga branza taiata cubulete si maslinele fara samburi;

Se presara oregano si se lasa 10 minute la rece;

In momentul servirii se adauga zeama de lamaie sau iaurtul, amestecate cu uleiul de masline.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise