Salata greceasca

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 rosii
  • 1 castravete
  • 3 cepe mici rosii
  • 1 mana masline verzi si negre
  • 250 g branza feta
  • 2-3 linguri otet de vin
  • 6 linguri ulei de masline
  • 2 linguri oregano
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Cureti castravetele, rosiile si ceapa, le speli, tai rosiile si castravetele bucatele si ceapa inele dupa care le amesteci intr-un castron. Adaugi maslinele si branza feta taiata cubulete.

2. Amesteci uleiul de masline cu otetul, sare si piper, torni sosul obtinut peste salata si la final presari oregano.

Observatie:

Poate este cea mai des preparata salata din lume. Si la noi se pregateste in multe casa folosind telemea in loc de feta.Cert este ca oricine, oriunde isi poate si permite poate prepara aceasta salata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise