Salata greceasca de vara

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 ardei graşi
  • 2 vinete mari
  • 1 cutie mica de iaurt
  • 1 lamaie
  • 3 căţei de usturoi
  • 3 linguri de ulei
  • sare, piper

Mod de preparare

Se coc pe o tabla incinsa ardeii, vinetele direct pe flacara aragazului sau a gratarului, avand grija sa nu se arda iar coada sa ramana intreaga, altfel fiind greu de curatat.

Dupa ce s-au copt se curata de coaja. Se toacă miezul vinetelor şi ardeilor, apoi se amestecă cu iaurt, sucul unei lămii, se sărează, piperează şi se pune restul de ulei. Se adaugă usturoiul pisat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise