Salata in chifle

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 4 chifle
  • - 4 rosii
  • - 4 castraveti mici
  • - un ardei gras
  • - 2 ciuperci
  • - 100 grame de branza feta
  • - 100 grame sunca de pui
  • - 4 ridichi
  • - un ou fiert
  • - knorr dressing grecesc

Mod de preparare

Chiflele se iau si li se scoate tot miezul cu grija, pentru a nu se rupe.

Rosiile, castravetii, ardeiul gras, ciupercile si ridichiile se taie feliute.

Branza feta se da pe razatoarea fina.

Sunca de pui se taie cubulete.

Oul fiert se taie in 4.

Se amesteca toate ingredientele intr-un castron, se asezoneaza cu knorr dressing grecesc si apoi se pune salata astfel preparata in chifle.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise