Taiati fructul de avocado in doua jumatati;
Curatati coaja si scoateti samburele;
Cu o lingura, scoateti bucati din pulpa, astfel incat sa va ramana 2 jumatati cam de 1 cm grosime;
Resturile de avocado trebuie maruntite;
Aruncati crevetii in apa fiarta pentru 30 de secunde si apoi lasati la racit;
Taiati telina in fasii lungi de 3-4 cm si subtiri;
Intr-un castron amestecati bucatile mici de avocado, cu crevetii, telina si nucile pisate;
Pentru dressing faceti un sos roz din 4 linguri maioneza cu lamaie, o lingura ketchup si inca una de smantana;
Umpleti jumatatile de avocado cu amestecul si lasati la frigider pana serviti.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise