Se pun deoparte cateva frunze de busuioc pentru mai tarziu, iar restul se taie bucati, se freaca si se piseaza bine cu sare si piper. Se adauga 3 linguri de ulei de masline, oregano si se amesteca;
Se taie rosiile felii si cubulete si se amesteca intr-un bol cu 2 linguri de ulei de masline, sare si piper;
Se taie mozzarella in felii de 0,5 cm grosime si apoi in bucati inegale pentru a arata mai bine, apoi se aseaza cu grija pe un platou mare;
Se pun rosiile peste si in jurul bucatilor de mozzarella, se toarna sosul preparat pe deasupra;
Se presara deasupra cateva frunze de busuioc, din cele oprite.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise