Salata italiana

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g broccoli proaspat
  • 200 g ciuperci
  • 8 rosii mici
  • 2 ardei grasi (rosu si verde)
  • 1 ceapa rosie mare
  • 4 bucati anghinare (conserva)
  • 12 masline negre fara samburi
  • 200 ml iaurt dietetic
  • 1 lingura mustar Dijon
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • sare si piper dupa gust
  • 1 knorr ardei si verdeturi

Mod de preparare

Se spala bine broccoli, ciupercile , rosiile, ardeii si ceapa, se taie felii si se aseaza intr-un bol de salata;

Se taie felii anghinarea, maslinele se taie inele si se adauga peste vegetalele din bol;

Iaurtul se omogenizeaza cu mustarul, zeama de lamaie, sarea si piperul, apoi se toarna peste vegetale;

Se amesteca usor, se acopera si se pune la rece 2 ore;

Se scoate bolul din frigider, se adauga rosiile mici taiate in jumatati si se amesteca cu restul ingredientelor.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise