Salata italieneasca cu spanac

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de spanac proaspat
  • 1 ceapa verde taiata marunt
  • 1 ou fiert tare taiat cubulete
  • 18 g bacon prajit, racit si taiat marunt
  • 45 ml sos de salata
  • 10 g branza parmezan data pe razatoare

Mod de preparare

Intr-un bol mare de salata puneti sapanacul, ceapa, oul si baconul.

Intr-un vas rezistent la microunde incalziti sosul de salata la temperatura ridicata timp de 30-45 de secunde, apoi turnati-l peste salata si amestecati bine, apoi asezonati cu parmezan si serviti imediat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise