Salata jubileu

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g sunca de porc,
  • 100 g fileu de pui,
  • 100 g ciuperci conservate (taiate),
  • castraveti murati,
  • 2 oua,
  • 1 cartof,
  • 1-2 linguri maioneza,
  • 50 g de cascaval ras,
  • fructe exotice de culoare rosie pentru ornare,
  • marar.

Mod de preparare

Se fierb in vase separate fileul de pui, ouale si cartofii, dupa care se aranjeaza straturi intr-un vas de sticla din care va fi servit: sunca taiata felii subtiri, cartoful ras, ciupercile maruntite, castravetele murat dat prin rozatoare, oul taiat felii, 1-2 linguri de maioneza, intinsa pe toata suprafata, fileul de pui taiat felii, cascavalul ras marunt, fructe exotice de culoare rosie pentru contrast si o crenguta de marar.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise