SALATĂ À LA RUSSE

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Cartofi - 1,800 kg
  • Morcovi - 0,075 kg
  • Pătrunjel verde - 0,050 kg
  • Piper măcinat - 0,002 kg
  • Muștar - 0,075 kg
  • Mazăre conservată - 0,0400 kg
  • Sare - 0,010 kg

Mod de preparare

Cartofii si morcovii se fierb in apa cu sare, apoi se lasa la racit si se taie cuburi mici. Mazarea se scurge din conserva.

Cartofi se amesteca cu morcovii, mazarea, piperul macinat, mustarul, patrunjelul verde tocat marunt, 300 g de maioneza si sare.

Se orneaza cu maioneza si frunzele de patrunjel verde tocat.

Se serveste rece.

POFTA BUNA!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise