Salata Low Carb

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 ardei kapia rosu
  • -2 sau 3 cepe verzi
  • -150gr branzica nesarata
  • -200 gr muschi file
  • -2 oua
  • -1 rosie
  • -ulei
  • -otet
  • -sare, piper

Mod de preparare

Se spala legumele bine, se taie cubulete intr-un castron, branzica si muschiul se taie si ele cubulete si se adauga peste legume.Cat timp pregatiti legumele, branzica si muschiul, oualele le puneti la fiert (sa fie tari).

Se asezoneaza salata cu sare, piper, ulei si otet dupa gust (eu am folosit ulei de masline si otet balsamic ) si se amesteca. La final curatam ouale, le taiem in 4 si le asezam peste salata. :)

- Merge foarte bine la micul dejun sau la cina. :)

- Daca va place mai puteti adauga porumb fiert si masline, este la fel de delicios. :)

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise