Salata macedoneana

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • cartofi
  • fileuri de macrou
  • mujdei de usturoi
  • maioneza
  • piper macinat
  • sare
  • zeama de lamaie
  • masline
  • lamaie

Mod de preparare

Se fierb cartofi,se curata de coaja, se taie in felii subtiri si se pun intr-un vas. Fileurile de macrou se taie in cuburi si se adauga peste cartofi impreuna cu mujdeiul de usturoi diluat cu putina apa, maioneza, piper, sare si zeama de lamaie. Se amesteca putin. Se decoreaza cu masline si felii de lamaie.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise