Salata marinareasca

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr andive
  • 250 gr cartofi
  • 250 gr ceapa
  • 150 gr fileuri de heringi
  • ulei
  • otet
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Andivele se curata, se desfac si se spala in mai multe ape. Se scurg bine si se taie felii. Cartofii se spala si se pun la fiert in apa cu sare. Indata ce au fiert, se racesc, se curata de coaja si se taie. Ceapa se curata, se taie marunt si se adauga la cartofi. Uleiul, otetul, piperul si sarea se pun intr-un castron si se amesteca bine, apoi se toarna sosul peste salata si se amesteca usor.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise