Salata mediteraneana

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Oua fierte tari (4)
  • fasole verde (250g)
  • rosii (2)
  • castravete (1/2)
  • marar verde
  • usturoi (1 catel)
  • otet (2 linguri)
  • zeama de lamiie (1 lingura)
  • ulei de masline (3 linguri)
  • fileuri de ansoa (1 cutie)
  • capere
  • masline negre (12)
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Se fierbe fasolea in apa clocotita sarata. Setaie toate legumele in bucati si se toaca foarte fin usturoiul. Sosul se prepara amestecand uleiul, otetul, zeama de lamaie, sarea, piperul si usturoiul tocat. Se varsa sosul peste legume, se adauga caperele si se amesteca bine. Se taie ouale in sferturi si se pun deasupra salatei, alternand cu fileurile de ansoa si cu maslinele.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise