Salata mexicana

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 punga salata mexicana (de preferinta cu porumb )
  • 100 gr margarina
  • 1 pachet de taitei lati
  • ulei de masline
  • lamaie
  • ierburi aromate
  • sare
  • piper
  • 2 sau 3 catei de usturoi pisati.

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa cu putina sare si o lingurita de ulei. Se scurg si se clatesc bine cu apa rece. Salata mexicana se pune la calit in 100 gr. margarina. Se amesteca apoi cu pastele fierte peste care se toarna un dresing din ulei de masline, suc de lamaie, usturoiul pisat, ierburi aromate. Se amesteca totul si se serveste calda cu cascaval ras deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise