Salata mexicana cu legume

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g mazare
  • 200 g fasole verde
  • 150 g fasole boabe rosie uscata
  • 2 morcovi
  • 200 g porumb
  • 4 rosii
  • 4 castraveti
  • 100 ml ulei
  • 50 ml otet
  • 4 ardei rosii iuti (chilli)
  • 1 ceapa
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se fierb separat mazarea, fasolea verde, fasolea boabe rosie si morcovul;

Se taie cubulete fasolea verde, impreuna cu morcovii;

Se pun toate intr-o salatiera mare, se adauga boabele de porumb, castravetii curatati de coaja si taiati cubulete, ceapa taiata marunt;

Se amesteca toate legumele si se condimenteaza cu chilli, sare si piper;

Se adauga ulei si otet si se serveste rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise