Salata mexicana cu paste si peste

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g paste (fundite sau spirale)
  • 2 bucati macrou afumat
  • 300 g ceapa
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 100 g porumb
  • verdeata
  • 1 lingura mustar iute
  • 4 linguri maioneza
  • sare

Mod de preparare

Se fierb pastele in apa cu sare, se clatesc cu apa rece si se scurg,se pun intro salatiera sa se raceasca.

Separat, se taie ceapa solzisori, ardeii se taie rondele, verdeata se toaca fin, iar macroul se taie fasii si se adauga peste pastele din salatiera.

Se adauga boabe de porumb fiert, maioneza, mustar si sare, dupa gust. Se amesteca totul cu grija si se orneaza cu ardei gras rosu taiat felii subtiri.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise