Salata Mimoza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 conserva peste in ulei
  • 4 oua
  • 300 g morcov
  • 300 g cartofi
  • 100 g ceapa
  • 250 g maioneza
  • 200 g ceapa verde sau patrunjel, telina

Mod de preparare

Morcovul si cartofii se fierb in coaja. Dup ace au fiert se curata de coaja si se dau pe razatoarea mare;

Ouale se fierb, apoi se separa albusurile de galbenus. Albusurile se toaca marunt;

Ceapa se curata si se taie fin;

Se desface conserva de peste, se scot pestisorii si se desfac cu furculita;

Se ia un castronel mai adanc pentru salata, se asaza un strat de peste, se intinde un strat subtire de maioneza, apoi se pune un strat de albus tocat, morcov, ceapa si carofi. Peste fiecare strat de ingrediente, se intinde cate un strat de maioneza. Ultimul strat trebuie sa fie de maioneza, peste care se presara verdeata tocata, iar pe mijloc la 2-3 cm de marginea salatei se presara galbenusul dat pe razatoarea mica.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise