SALATA MIXTA CU IAURT

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr morcovi
  • 500 gr ciuperci
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura ridichi
  • 4 linguri ulei de masline
  • 8 linguri otet de vin alb
  • frunze de salata
  • 1 catel de usturoi
  • 200 gr iaurt integral
  • 100 gr cascaval Cheddar
  • 5 linguri mirodenii tocate la alegere
  • sare si piper dupa gust
  • Knorr Tzatziki

Mod de preparare

Se taie ceapa si morcovii in felii subtiri, se toaca marunt salata si ridichile si se amesteca toate intr-un castron;

Ciupercile se taie in 4 si se prajesc cca 5 minute in ulei incins, se adauga 4 linguri de otet si se condimenteaza cu sare si piper;

Se amesteca iaurtul cu usturoiul, cu restul de otet cu mirodeniile si cu knorr Tzatziki;

Se amesteca ceapa, morcovii, salata, ridichile, ciupercile cu sosul de iaurt si se servesc langa bucati de cascaval.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise