Salata Monaco

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 gogosari
  • 1 salata verde
  • 3 rosii
  • 4-5 andive
  • 1 lamaie
  • 1 legatura marar
  • sare
  • busuioc
  • 100 g branza cu mucegai
  • 50 ml ulei masline
  • 50 g masline verzi

Mod de preparare

Se taie in cubulete medii rosiile si gogosarii;

Se rupe cu mina salata verde, se taie felii de andive, se taie felii lamaia;

Se toaca mararul, se taie cubulete brinza cu mucegai;

Intr-un vas de salata se pun pe randsalata verde, andivele, rosiile, gogosarul si maslinele taiate, se adauga lamiia taiata, mararul, uleiul de masline, se sareaza si se adauga brinza cu mucegai;

La final se presara busuiocul uscat si sa lasa la frigider 1/2 ora.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise