Salata multicolora de vara

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 4 persoane :
  • 250 g orez basmati fiert (bob lung)
  • 2 cutii cu ton in suc propriu
  • 150 g masline feliate
  • 200 g porumb dulce
  • 4 oua fierte tari
  • 4 rosii
  • 4 castraveti mici
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde sau galben
  • 1/2 mar
  • Vinegreta :
  • 2 lingurite cu mustar frantuzesc sau Dijon
  • 2 lingurite otet
  • 3 linguri ulei de masline extravirgin
  • 2 linguri de apa(optional)
  • busuioc tocat marunt
  • sare si piper

Mod de preparare

Mod de preparare:

Se taie toate legumele,marul si ouale cuburi,sfaramam tonul cu furculita.

Amestecam usor (eu am fost cam brutala):) orezul fiert si racit cu amestecul de mai sus si stropesc cu vinegreta .

Orezul l-am fiert al dente in 3,5 litri de apa cu sare .

Intr-un bol, preparam vinegreta,amestecand bine toate ingredientele recomandate !

Servim salata rece !

Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise