Salata Nicoise cu masline

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250g cartofi
  • 125ml supa
  • 3 oua
  • 300g fasole verde congelata
  • sare
  • piper
  • 1/2 salata verde
  • 200g rosii
  • 300g ton(conserva)
  • 1 catel usturoi
  • 6 linguri otet di vin alb
  • 1 lingurita mustar dulce
  • 5 linguri ulei de maslin
  • patrunjel
  • 50g masline negre
  • 4 bucati file de sardine(conserva)

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja,in apa cu sare.Cand sunt gata se curata si se taie rondele;peste ei se toarna supa fierbinte si se acopera cu un capac.

Salata se rupe bucati,iar rosiile se taie in patru.Fasolea se fierbe in apa cu sare 10 minute,apoi se rastoarna apa , se toarna apa rece si se lasa sa se scurga. Pestele se scurge si se toaca.

Usturoiul se toaca si se amesteca cu otet,sare,piper,mustar,ulei si patrunjel tocat.

Se amesteca ingredientele pregatite ptr. salata cu maslinele si sardinele si sosul marinat.Ouale se taie pe lung in patru si se asaza peste salata decorativ.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise