SALATA ORIENTALA CU PESTE SARAT

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe
  • un ardei gras
  • 200 gr fasole verde
  • 4 rosii
  • 100 gr masline
  • 200 gr peste sarat marunt
  • o lingura de otet
  • ulei
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Cartofii se spala si se fierb in coaja,apoi se curata si se taie in felii.Fasolea verde se curata si se fierbe,pestele se curata de capete si de cozi,se spala apoi se taie bucatele.Rosiile,curatate de partea verde,se taie rondele.Ceapa se curata se spala si se taie pestisori.Ardeiul gras,curatat de cotor si seminte se taie fideluta.Toate acestea ,impreuna cu maslinele,se amesteca usor intr-un caston adanc,cu grija sa nu se sfarame,adaugand ulei ,otet,sare si piper dupa preferinte.Se lasa la rece timp de o ora sa se patrunda bine,dar nu mai mult de 5 ore

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise