Salata orientala cu peste si maioneza.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru salata:
  • 4-5 cartofi
  • 2 morcovi nu prea mari
  • castraveti si gogosari acri(dupa gust)
  • masline fara samburi
  • 1 macrou afumat
  • 150g sprot marinat
  • Pentru maioneza:
  • 2 oua fierte
  • 2 oua crude
  • 400ml ulei
  • zeama de lamaie

Mod de preparare

Cartofii si morcovii curatati si spalati se fierb in apa cu sare.Castravetii,morcovii si cartofii se taie in cubulete putin mai mari decat la salata de boeuf.Gogosarii si albusurile de la ouale fierte se taie fideluta,iar pestele se curata si se taie in cubulete.Se pun toate ingredientele intr-un castron,se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se amesteca cu maioneza preparata din 2 galbenusuri fierte,2 crude,ulei si zeama de lamaie.Se da la rece si se serveste dupa cca o ora.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise