Salata Orientala de Post

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 cartofi
  • 2 castraveti murati
  • 1 gogosar murat
  • 1 bucata ceapa mijlocie
  • 4 linguri de masline feliate
  • sare,
  • piper si ulei (se poate folosi si uleiul de masline)

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare. Se curata apoi si se tau rondele intr-un vas. Castravetii ii taiem rondele sau cubulete la fel procedam si cu gogosarul. Ceapa se taie julien.

In vasul in care am pus cartofii taiati adaugam gogosarul, castravetii, maslinele, ceapa si condimentam totul cu sare si piper apoi turnam peste circa 50 ml ulei si amestecam totul prin scuturarea continutului pana se amesteca ingredientele.

Daca doriti sa preparati aceasta salata in afara zilelor de post va recomand sa adaugati si felii de oua fierte.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise