salata orientala de vara

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg cartofi
  • 200 g ceapa
  • 250 g castraveti
  • 250g ardei gras
  • 200 g masline
  • 100 g patrunjel verde
  • 1 kg rosii
  • 2 buc oua
  • 100 ml ulei
  • 50 ml otet
  • 3 g piper
  • 30 g sare

Mod de preparare

Cartofii se fierb ,se taie felii ,ceapa se taie felii,castravetii se curata de coaja si se taie felii.Rosiile se taie rondele,ardeiul gras se taie felii si patrunjelul se taie marunt,oulae fierte se taie felii.Cartofii se amesteca cu ardeii,castravetii, jumatate din rosii,patrunjelul verde ,ceapa uleiul piper si sare.Se servetse rece cu decor de rosii,masline si oua.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise