Salata pescareasca

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr peste
  • 100 ml ulei
  • 1 ou fiert
  • o lingura de mustar
  • 10 ml otet
  • o salata verde
  • 2 rosii
  • o cepa
  • o lamaie
  • o legatura de marar si 2 legaturi de patrunjel
  • sare
  • piper
  • knorr salad dressing.

Mod de preparare

Pestele portionat se pune la fiert in bain-marie. Se prepara un sos din mustar, o lingurita otet, sare, knorr salad dressing, piper, care se amesteca cu oul zdrobit cu furculita. Se adauga si uleiul, jumatate din cantitatea de patrunjel, salata si restul de verdeturi. Rosiile oparite se taie marunt si se pun peste salata. Se orneaza cu bucati de peste si lamaie.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise